Raquel Losantos Logo   Ajudem a millorar a les organitzacions a través de les persones i els processos,
anant més enllà de la gestió per arribar a l’essència i la consciència de les persones
      Raquel Losantos Grafisme
 
 

Les persones i les organitzacions estem vivint moments de canvis vertiginosos en entorns de desafecció, manca de valors compartits i un futur incert; però no per això deixem de buscar l’èxit; l’èxit financer, personal i professional.

És en la recerca d’aquest èxit, d’aquests resultats excel.lents quan ens trobem parlant amb les persones que lideren les organitzacions de com podem aprofitar oportunitats de millora:

Canviem els processos?
Redefinim les responsabilitats entre les persones?
Incorporem nous models de gestió?
Implementem sistemes d’indicadors ( no existeix al diccionari) d’informació, més enfocats als resultats clau?

En aquest sentit ens cal una avaluació i un diagnòstic  que  ens permeti identificar aquells punts en els quals quelcom està fallant o pot fallar:

Entenem que hem de considerar les característiques físiques d’una persona per poder regular la seva cadira, la seva taula, etc i que ho farem de manera diferent si la persona medeix 2 metres que si medeix en 1,50.


Aleshores, també és important conèixer temes com les capacitats actuals o potencials, els interessos, etc de cadascú de nosaltres  per saber com hem de desenvolupar-nos,  en què gaudim, etc. Així podrem identificar aquell potencial que tots tenim. Un bon diagnòstic en aquesta línia ens permetrà avançar més ràpidament com a  persones, com a professionals, com a equip i com a empresa.

Les persones i les organitzacions exitoses  anhelen l’excel.lència, aprendre, canviar i tenen un pla per fer-ho. Però és necessari trascendir i arribar a l’essència per prendre consciència i aconseguir agafar les regnes, per ser i sentir-nos protagonistes.

“Hi ha moltes coses que podríem fer, però només farem coses diferents si realment canviem la manera de pensar i les nostres creences” Carolyn Taylor Walking the talk:building a culture for succes

 
       
  c. st. jaume, 5, 08391, tiana, bcn.
t. 934 656 430 m. 637 451 099
raquel@rlosantos.com
    CAT / ESP / ENG